Sulu Yemek Makinesi

Ürün Hakkında

Sulu yemek makinası ortalama 2100 porsiyon yemek yapma üretim kapasitesine sahiptir. Yapım süresi 1 saat 30 dakika olan makine, her türlü parçalı ve parçasız tüm sulu yemekleri hazırlayabilir. Özel dip vana sayesinde içinde tortu kalmaz. 304 paslanmaz saçtan imal edilmiş olup, kazan sacı 310 özel sıcaklığa dayanıklı malzemeden yapılmıştır. Makinada üst kapak otomatik yapılmış olup hijyen açısından yukarıya dogru açılabilmektedir. Dip vana sayesinde temizlik rahat olur. Temizlik esnasında içinde kalan tortuların atık gidere gitmemesi için çıkışa arıtma süzgeci eklenmiştir. Yıkama sistemi sayesinde personel yıkama işiyle uğraşmaz. Yeni PLC ekranı sıcak buhardan uzaklaştırılarak buhardan doğacak arızaların önüne geçilmiştir. Önden boşaltmalı vanası sayesinde hızlı porsiyonlama yapılabilir.

Fiziksel Özellikler
Teknik Özellikler
Yapısal Özellikler
Premix ısıtma sistemli Pişirme kapasitesi: 2000 porsiyon yemek PLC komut sistemi
Ebatları: 900*1800*1750 mm Hava Girişi: 8 bar Komple paslanmaz malzeme
Özel tasarım dip vanası Giriş Voltajı: 220V 50 Hz Otomatik karıştırma
Toplam güç:12 kW Gaz Girişi: 20 mbr Isı kontrol ve yalıtım sistemli
Hazır menü kayıtlı Gaz tüketimi: 2.5 metre küp 3 kademe alev boyu
Su girişi: 2 bar

Ürün Videosu

Sıkça Sorulan Sorular

Sulu Yemek Makinesinin Enerji Tüketimi Ve Yapısal Özellikleri Nelerdir?
Sulu Yemek Makinesinde Temizlik Süreci Nasıl Kolaylaştırılmıştır?
Sulu Yemek Makinesi Hangi Türde Yemekleri Hazırlamak İçin Uygundur?