Çorba Makinesi
Ürün Hakkında
Çorba makinası ortalama 2800 porsiyon çorba üretim kapasitesine sahiptir. Yapım süresi 1 saat 30 dakika olan makine, her türlü parçalı ve parçasız tüm çorbaları hazırlayabilir. Özel dip vana sayesinde içinde tortu kalmaz. 304 paslanmaz saçtan imal edilmiş olup, kazan sacı 310 özel sıcaklığa dayanıklı malzemeden yapılmıştır.
Makinada üst kapaklar otomatik yapılmış olup hijyen açısından iki taraflı da açılabilmektedir. Çorba karıştırmada özel tasarımlı karıştırma kolları kullanılmaktadır. Temizlik esnasında içinde kalan tortuların atık gidere gitmemesi için çıkışa arıtma süzgeci eklenmiştir. Yıkama sistemi sayesinde personel yıkama işiyle uğraşmaz. Yeni PLC ekranı sıcak buhardan uzaklaştırılarak buhardan doğacak arızaların önüne geçilmiştir. Önden boşaltmalı vanası sayesinde hızlı porsiyonlama yapılabilir.
Çorba makinası, endüstriyel mutfaklarda çorba üretimini otomatikleştiren ve standartlaştıran modern bir ekipmandır.
Teknik Özellikler ve Avantajlar
-
2 Saatte 2800 porsiyon çorba üretim kapasitesi
-
Otomatik karıştırma özelliği ile dip tutmasını önler
-
Saatte sadece 3.75 m3 gaz tüketimi
-
Geleneksel yöntemde gerekli olan 3 yer ocağı ve 2 personel ihtiyacını ortadan kaldırır
-
Geleneksel yöntemde harcanan 12 m3 gaz yerine 3.75 m3 gaz tüketir
-
Personel başında durma zorunluluğu olmadan çalışır
-
Çorba makinası, hem personel tasarrufu hem de gaz tasarrufu sağlayarak işletme maliyetlerini önemli
-
ölçüde düşürür. Ayrıca, her seferinde aynı lezzet ve kıvamda çorba üretimi sağlayarak standart ürün
-
kalitesi sunar.
Fiziksel Özellikler | Teknik Özellikler | Yapısal Özellikler |
Premix ısıtma sistemli | Pişirme kapasitesi: 80 kg | PLC komut sistemi |
Ebatları: 1750*2200*2000 mm | Hava Girişi: 8 bar | Komple paslanmaz malzeme |
Özel tasarım dip vanası | Giriş Voltajı: 380 V 50 Hz | Otomatik karıştırma |
Toplam güç: 12 kW | Gaz Girişi: 20 mbr | Su tank hacmi: 250 lt |
Hazır menü kayıtlı | Gaz tüketimi: 2.5 metre küp | Isı kontrol ve yalıtım sistemli |
Su girişi: 2 bar | 3 kademe alev boyu |